Uusi juttusarja alkaa: hyvinkääläisiä yritystarinoita

Business Hyvinkää -sivustolla käynnistyy yritystarinoiden sarja. Mielenkiintoisissa yritys- ja yrittäjätarinoissa nousee esille syitä, miksi yritys toimii Hyvinkäällä.


Hyvinkään kaupunki alkaa julkaista hyvinkääläisiä yritystarinoita

Business Hyvinkää -sivustolla käynnistyy tänään yritystarinoiden sarja.  Mukana olevia yrityksiä yhdistää sijainti Hyvinkäällä, eli erinomainen saavutettavuus niin logistiikan, asiakkaiden kuin kumppanuuksienkin näkökulmasta.

Mielenkiintoisissa yritys- ja yrittäjätarinoissa nousee esille syitä, miksi yritys toimii Hyvinkäällä, millaisena yrittäjyysympäristönä kaupunki koetaan, miten yritys on kehittynyt tai kasvanut ja minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia yrityksillä on. Kirjoituksista ilmenee myös, mitkä ovat kaupungin parhaita puolia yrityksen ja yrittäjän näkökulmasta, unohtamatta yritysten palautetta ja kehittämisehdotuksia kaupungin suuntaan.

Tänä vuonna julkaistaan 15 yritystarinaa: mukana on yksinyrittäjiä, paljon henkilökuntaa työllistäviä yrityksiä ja kaikkea niiden väliltä eri toimialoilta. Ensimmäisenä 8.3. julkaistavassa yritystarinassa esittelyssä on Sveitsin Hiihtokeskus ja yrittäjä Matias Petäistö.

Jatkossa tarinoita julkaistaan noin kahden viikon välein.

Tutustu tarinoihin Business Hyvinkää sivustolla

yritystarinoita.png

Päivitetty 8.3.2023