Vastaa kyselyyn infrahankkeiden viestinnästä

Selvitämme työmaa-alueiden läheisyydessä liikkuvien kokemuksia Hyvinkään kaupungin ja Hyvinkään Veden katu- ja vesihuoltosaneeraushankkeiden, sekä infran investointihankkeiden viestinnästä.

Vuoden 2023 hankkeita on ollut Tehtaansuon keskuspuiston hulevesialtaiden rakentaminen, Heikkiläntien ja Metsäpurontien vesijohtosaneeraus, Hangonsilta 1B massanvaihto, pima-puhdistus ja kadun sekä vesihuollon rakentaminen, Karankatu katu- ja vesihuoltosaneeraus, Palokankaankatu – Kuusipuistonkatu vesihuoltosaneeraus, Urheilukatu-Ratakatu vesihuollon saneeraus ja Riihimäentien (mt 2850) esirakentaminen Hähkäsuon kohdalla. Lisäksi 2023 on viimeistelty Sähkökadun ja Parikkaankadun alueen saneerauksia.

Kysely ei koske hankkeita, joissa on tilaajana kolmas osapuoli eli esimerkiksi valokuitu-, teleoperaattori, kaukolämpö- tai sähköyhtiöt.

Kyselyn tuloksia käytetään ainoastaan Hämeen Ammattikorkeakoulun opiskelijan/ Hyvinkään kaupungin Teknisen keskuksen rakennuttajainsinöörin Annica Niittymäen YAMK-opinnäytetyöhön. Opinnäytetyön tavoitteena on kehittää Hyvinkään kaupungin infratyömaiden viestintää. Kyselyn vastauksia ei pysty yhdistämään yksittäisiin vastaajiin. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Pääset kyselyyn tästä linkistä (werbropol.fi)

Päivitetty 27.11.2023