Tutustu Hyvinkään kulttuuriperintöön, sekä Wiki Loves Monuments -kilpailuun kävellen ja valokuvaten!

Oletko kiinnostunut valokuvauksesta tai arkkitehtuurista? Haluaisitko tallentaa hyvinkääläistä historiaa valokuvin, omasta näkökulmastasi?

Wiki Loves Monuments -valokuvakävelyillä tiistaina 23.8. Klo 17 tutustutaan oppaan johdolla paikallisiin kulttuuriperintökohteisiin ja valokuvataan niitä. Liikumme aivan Hyvinkään keskustassa. Samalla perehdytään myös Wiki Loves Monumentsiin, maailman suurimpaan valokuvauskilpailuun, johon on mahdollisuus osallistua kävelyn aikana otetuilla kuvilla.

Lähdemme liikkeelle Hyvinkään kaupunginmuseolta museokeskus Taikasta, Hämeenkatu 3D. Tapahtuma alkaa lyhyellä alustuksella sisätiloissa. Ota mukaasi oma kuvauslaite (esim. järjestelmäkamera tai kännykkä).

Ilmoittautuminen: https://www.eventbrite.fi/e/wiki-loves-monuments-valokuvakavely-hyvinkaalla-tickets-369690563427

Kävelyn järjestää Wikimedia Suomi yhteistyössä Hyvinkään kaupunginmuseon kanssa ja se on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa.

Tapahtuman facebook: Wiki Loves Monuments -kävely Hyvinkäällä | Facebook

Mikä Wiki Loves Monuments?

Wiki Loves Monuments on vuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen valokuvauskilpailu, joka pyrkii tuomaan esiin kulttuuriperintöämme laajasti ja monen katseen kautta. Miltä kotikaupunkisi maisemat näyttävät juuri sinun näkökulmastasi?

Kilpailuun voi lähettää kuvia syyskuun ajan. Kuvissa tulee tavalla tai toisella näkyä jokin suojeltu tai muutoin arvokkaaksi määritelty kohde, esimerkiksi rakennus tai maisema.

Lisätietoja: wlm.wikimedia.fi

Wiki Loves Monuments -kävely Hyvinkäällä ti 23.8. Klo 17–18.30

Museokeskus Taika
Hämeenkatu 3D, yläkerta.
Avoinna: ti-pe 12–18, la-su 11–17
kaupunginmuseo@hyvinkaa.fi
p. 040 480 1644
www.museokeskustaika.fi

Kuva: PopkovAlexander

Päivitetty 2.9.2022