Rockfest 2023 julkaisi uusia esiintyjiä

Torstain pääesiintyjäksi Pantera. Panteran lisäksi torstain ohjelma on täydentynyt. Lisää nimiä julkaistaan alkuvuodesta 2023.

rockfest 2023

Nelonen Media Live
Mediatiedote 23.11.  

Suomen suurin rockfestivaali Rockfest tärisyttää taas Hyvinkään lentokentän tannerta 8.-10.6.2023!

Torstain pääesiintyjäksi on vahvistunut Pantera, yksi kaikkien aikojen kovimmista metallibändeistä! Luvassa on taatusti tunnepitoinen ja ainutlaatuinen keikkakokemus.

Panteran lisäksi torstain ohjelma on täydentynyt. Hyvinkään lentokentällä torstaina 8.6.2023 lavalle astelevat myös Rancid, joka keikkaili Suomessa viimeksi vuonna 1996 sekä hardcore legenda Sick of it All! Perjantaina rokkipyhätön lavalle nousee aiemmin julkaistujen yhtyeiden lisäksi yhdisvaltalainen trash metallin kulmakivi Testament.

Perjantain pääesiintyjiiksi on kiinnitetty brittiläinen hardrock-legenda ja maailmanlaajuisesti eniten levyjä myynyt Def Leppard sekä amerikkalainen rock-ikoni Mötley Crüe. Parivaljakko nähdään tulevana vuonna The World Tour -yhteiskiertueella. Lauantain pääesiintyjä julkaistaan myöhemmin.

Päiväkohtaiset esiintyjät

THU: Pantera, Rancid, VV, Sick of It All, Monster Magnet
FRI: Def Leppard, Mötley Crüe, Testament, Stam1na, Escape the Fate, Von Hertzen Brothers, The 69 Eyes
SAT: Beast in Black, Popeda, Michael Monroe

Kaikki lipputyypit ovat myynnissä nyt!

ROCKFEST 8.-10.6.2023, Hyvinkää

Liput:

  • 3 pv 199e
  • 2 pv (to-pe) 165e
  • 2 pv (pe-la) 165e
  • 1 pv (to/pe/la) 119e

Premium-liput:
3 pv 285e
1 pv (to/pe/la) 155e
Sisäänpääsy festivaalialueelle sekä Premium-alueelle, josta on näkymä päälavalle. Premium alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. Premium-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

VIP-liput:
3 pv 369e
1 pv (to/pe/la) 175e

Sisäänpääsy festivaalialueelle sekä VIP-alueelle, josta on näkymä päälavalle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailu per päivä. VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

Ikäraja: K-18 

Lipunmyynti: 
Tiketti ja Lippu.fi

www.rockfest.fi

Päivitetty 23.11.2022