On aika äänestää Minun Hyvinkääni -kilpailun parhaat valokuvat!

Kaupunkilaisille 16.6.–16.9.2021 avoinna ollut Minun Hyvinkääni valokuvaus- ja kirjoituskilpailun finalistivalokuvat julkistetaan tänään perjantaina 1.10.2021.

Finalistivalokuvia on yhteensä 10 kappaletta ja yhdistetyssä lasten ja nuorten sarjassa kuvia on yhteensä kuusi.

Omaa suosikkiaan voi äänestää hyvinkaa.fi/minun ja aamuposti.fi verkkosivuilla tai näiden linkkien kautta:

Äänestä lasten ja nuorten sarjaa

Äänestä aikuisten sarjaa

Äänestyksessä olevat kuvat ovat nähtävissä kauppakeskus Willan sillalla, jossa äänestäminen tapahtuu täyttämällä Willan infossa oleva lomake infon aukioloaikoina. Äänestysaika on 1.10-15.10.2021.

Voit äänestää sekä lasten ja nuorten sarjan että aikuisten sarjan ehdokkaita. Yleisöäänestyksen ja tuomariston valitsemat voittajat julkistetaan samalla kuin kirjoitus- ja tekstiviestisarjojen voittajat julkaistaan lokakuun lopulla.

Kirjoitus- ja valokuvauskilpailuun osallistuneiden kesken pidettävä arvonta tehdään myös lokakuussa. Kilpailun ja arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajista tiedotetaan myös järjestäjien eli Hyvinkään kaupungin, Aamupostin ja Hyvinkään taidemuseon toimesta.

Minun Hyvinkääni -kilpailusarjoihin saatiin yhteensä 81 kilpailutyötä, joista enemmistö on aikuisten kilpailusarjassa. Ensimmäistä kertaa järjestettävän Minun Hyvinkääni -kilpailun teemana on asuminen Hyvinkäällä eri näkökulmista. Kilpailusarjoja on yhteensä kolme: Kerro tekstarilla, Kerro kirjeellä ja Kerro kuvalla.

Päivitetty 1.10.2021