Kaupunkipyörät käytössä ilmaiseksi vapusta äitienpäivään

Hyvinkääläiset voivat kokeilla maksutta kaupunkipyöriä kampanja-aikana 1. - 9.5. Maksuton pyöräily koskee alle 30 minuuttia kestäviä pyörävuokrauksia.

11 kaupunkia ja kuntaa haluavat tarjota maksutonta kaupunkipyöräilyä kesäkauden avauskampanjassaan. Ennennäkemättömällä laajuudella toteutettava kampanja haluaa kutsua ihmiset liikkumaan ja nauttimaan pyöräilystä. “Nyt on juuri oikea aika ottaa pyörä alle ja piipahtaa vaikka paikallisessa kivijalkaliikkeessä tai tavata ystäviä pyöräretkellä, turvallisesti.” toteaa pyörätoimittaja KaaKau Oy:n toimitusjohtaja Aleksanteri Repo ja jatkaa “Maksuttomuus on hieno ele kumppanikunnilta startata kestävällä tavalla kohti kesää.”

Mukana kampanjassa ovat: Hamina, Hyvinkää, Iisalmi, Imatra, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Mäntsälä, Porvoo, Raasepori sekä Riihimäki.

Kampanja kestää 1.5. - 9.5. Maksuton pyöräily koskee alle 30 minuuttia kestäviä pyörävuokrauksia. Pidempään kestävät vuokraukset laskutetaan normaalin hinnaston mukaan. Maksuttomia vuokrauksia voi ottaa rajattoman määrän kampanja-aikana. Pyöriä käytetään puhelimeen asennettavalla Donkey Republic -sovelluksella.

>> Lue lisää kaakau.fi/hyvinkaa/

Hyvinkää - ihanteellinen pyöräilykaupunki

Hyvinkää on tiiviin yhdyskuntarakenteen ja pyörätieverkoston aktiivisen rakentamisen johdosta pyöräilylle ihanteellinen kaupunki. Hyvinkäällä on 250 kilometriä pyöräteitä. Kaikilta asuinalueilta on sujuvat ja suorat yhteydet kaupungin keskustaan ja aluekeskuksiin pyörällä. Helpoiten pääset liikkeelle 60 kaupunkipyörällä. Kotikaupunki tutuksi -pyöräkarttojen tai Hyvin Hyvinkääläiset Omenapuut –kartan opastuksella voit tutustua Hyvinkään mielenkiintoisiin kohteisiin. Kartat löytyvät osoitteesta www.hyvinkaa.fi/asuinymparisto-ja-rakentaminen/liikenne/pyoraily

Päivitetty 30.4.2021