Kaukas EloFolk 11.-13.8.

Kylän kokoinen kansanmusiikkifestivaali Kaukasten juhlatalossa. Kaukas EloFolkissa on luvassa kansanmusiikin juhlaa.

Kaukas EloFolkissa on luvassa kansanmusiikin juhlaa 11.-13.8.2022 Hyvinkään Kaukasten kylässä jo kuudetta kertaa! Konsertit pidetään tunnelmallisessa Kaukasten Juhlatalossa, jossa sadekuurotkaan eivät latista juhlatunnelmaa.

Kaukas EloFolk alkaa torstaina 11.8. klo 19 uudella aluevaltauksella, säestetyllä mykkäelokuvalla. Esitys toteutetaan yhteistyössä Forssan mykkäelokuvafestivaalien kanssa ja sama esitys on myöhemmin luvassa myös siellä. Elokuva on Le fantôme du Moulin-Rouge (Punaisen Myllyn kummitus), René Clairin ohjaus vuodelta 1925. Säestyksestä huolehtivat harpisti Natalia Castrillion ja pianisti Timo Alakotila.

Perjantaina 12.8. palataan perinteiseen konserttimalliin. Illan aloittaa kello 18 tanskalaisen viulistin Kristine Heebøllin ja Timo Alakotilan konsertti ja iltaa jatkaa kielisoittaja Petri Hakala ystävineen. Luvassa on Timo Alakotilan säveltämää materiaalia mandoliinikonsertosta pikkukappaleisiin ja ilta päättyy tansseihin.

Kaukas EloFolkin päätöspäivä lauantai 13.8. alkaa myös uutuudella. Kello 13.30 on Pentti Rasinkankaan ja Jarmo Romppasen lastenkonsertti. Konsertti sopii kokoperheelle ja sinne aikuiset pääsevät lasten mukana lmaiseksi. Lastenkonsertin jälkeen piha-alueella toivottaa väen tervetulleeksi posetiivari Marcello kello 14–16.

Yllä olevien lisäksi paljon muutakin ohjelmaa.

Lue koko ohjelma  tästä.

Mediatiedote

kaukasten juhlatalo
Kaukasten juhlatalo

Päivitetty 3.8.2022