Hyvinkään terassikausi alkaa

Hyvinkään Kesäterassi ja Kulttuuriterassi avaavat kautensa touko-kesäkuussa.

Tänä kesänä Hyvinkään Kesäterassin (entinen Toriterassi) vetovastuussa ovat tuttuun tapaan Medicin Man ja Trèsbon-palvelut sekä uusina tulokkaina Oluthuone Joutsen ja Hook. Hyvinkään Kesäterassin kausi alkaa kaksipäiväisten avajaisten merkeissä 17. toukokuuta osana Hyvinkään kaupungin Yhden päivän juttu -tapahtumaa. Avajaisia tähdittää Joku Paikallinen Bändi. Helatorstaina 18. toukokuuta koko perhettä viihdyttää televisiosta tutut Maltti ja Valtti.

“Hyvinkään Kesäterassilla on tarjolla runsas kattaus, ruokaa, juomaa ja kesäistä ohjelmaa”, Hyvinkään Kesäterassin Jere Sokka kertoo.

Kulttuuriterassi avaa kautensa 1. kesäkuuta. Hyvinkään kirjastoaukiolla sijaitseva Kulttuuriterassi tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia läpi 2023 kesän. Terassi tarjoaa paikallisille esiintyjille esiintymisfoorumin ja kaupunkilaisille viihtyisän kesäolohuoneen. Terassille on maksuton sisäänpääsy ja sinne ovat tervetulleet myös alaikäiset klo 18 asti. Terassi on auki säävarauksella elokuun loppuun asti. 

”Jo neljättä kesää hyvinkääläisiä viihdyttävät Kulttuuriterassin monipuoliset esiintyjät ja viime vuodelta tuttu hyväntuulinen henkilökunta. Nähdään terassilla!”, Red Carpet Festarin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi toivottaa. 

Lisätietoja kevään tapahtumista löydät Hyvinkään kaupungin Tapahtumakalenterista: 

Hyvinkään tapahtumakalenteri (hyvinkaa.fi) 


Hyvinkään Kesäterassi 

Hyvinkään Kesäterassi | Hyvinkää | Facebook 


Kulttuuriterassi 

Seuraa Kulttuuriterassia somekanavissa nimellä @kulttuuriterassi 

Kulttuuriterassi | Hyvinkää | Facebook 

Kulttuuriterassi Hyvinkää (@kulttuuriterassi) • Instagram-kuvat ja -videot 

Päivitetty 24.5.2023