Hyvinkäällä edistetään kävelyä – vastaa kyselyyn 2.6. mennessä!

Hyvinkäällä panostetaan kävelyn edistämiseen ja olosuhteiden parantamiseen. Nyt voit vaikuttaa ja kertoa näkemyksesi kävelyn olosuhteista ja kehittämistarpeista!

Hyvinkäälle laaditaan vuoden 2024 aikana kävelyn edistämisohjelma, jossa selvitetään kävelyn nykytila ja kehittämistarpeet. Ohjelmassa asetetaan kävelyn edistämiselle tavoitteet ja valitaan monipuoliset toimenpiteet, joilla kävelyn olosuhteita parannetaan tulevina vuosina. Kävellen kuljetaan arjen matkoja esimerkiksi kouluun, töihin tai kauppaan, mutta kävely on myös oleskelua ja virkistäytymistä vaikkapa ostoskeskuksissa tai lenkkipoluilla. Kävely on tärkeä osa jokaista matkaa. Ohjelmassa huomioidaan kaikkien jalankulkijoiden tarpeet, sillä jalankululla tarkoitetaan ohjelmassa myös esimerkiksi pyörätuolilla liikkumista. Kävelyn edistämisessä ja ohjelman laadinnassa tarvitaan jokaisen hyvinkääläisen näkemyksiä!

Kokemuksia kävelystä selvitetään kaikille avoimella kyselyllä

Kyselyssä kartoitetaan asukkaiden ja alueella liikkuvien tyytyväisyyttä nykyisiin kävelyn olosuhteisiin sekä kehittämiskohteita. Kyselyn karttaosiossa voit antaa palautetta esimerkiksi viihtyisistä tai epämiellyttävistä paikoista, tai reittien jatkuvuudesta, laadusta ja kunnossapidosta merkitsemällä kohteita suoraan kartalle.

Vastaamalla kyselyyn annat tärkeää tietoa suunnittelun tueksi. Voit näin vaikuttaa osaltasi oman asuinympäristösi jokapäiväisiin liikkumisolosuhteisiin.

Kysely on avoinna sunnuntaihin 2.6.2024 klo 23:59 saakka osoitteessa
https://app.maptionnaire.com/q/3g8vuz6f9jx3

Vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia. Parhaiten vastaaminen onnistuu tietokoneella, mutta vastata voit totta kai myös kännykällä tai tabletilla.

Päivitetty 8.5.2024