Uusia tiloja moneen tarpeeseen

Paavolan uuden päiväkodin, liikuntahallin ja kokoontumistilan suunnittelu on alkanut.

Paavola on omaleimainen asuinalue, missä hyvät palvelut ja lähiluonto mahdollistavat hyvän elämän. Hyvinkään kaupunki haluaa yhdessä alueen tärkeimmän voimavaran eli asukkaiden kanssa tehdä siitä vielä hienomman paikan asua.

Paavolaan uusi päiväkoti, liikuntahalli, urheilukenttä ja kokoontumistila

Paavolan uuden päiväkodin, liikuntahallin ja kokoontumistilan suunnittelu on alkanut. Samalla uusitaan myös viereinen urheilukenttä. Paavolataloksi kutsuttu kokonaisuus muodostuu Paavolan koulun ja uusien rakennuksien yhdistelmästä. Suunnittelutyö on osa Paavolan alueen kehittämishanketta.

Aikataulu

Uudelle päiväkodille on tarve jo syksyllä 2024. Varhaiskasvatukseen saapuva uusi ikäluokka ei mahdu nykyisiin tiloihin. Rakennusprojektin pitäisi siis valmistua nopeasti, mutta laadusta kaupunki ei kuitenkaan halua tinkiä.

Nyt kaupunki kerää urakoitsijoiden näkemyksiä hankemuotoon ja -aikatauluun. Lopullinen hankeaikataulu laaditaan tämän pohjalta. Samalla otetaan huomioon kaupungin päätöksenteon aikataulun.

Jos päiväkoti ei ole valmis elokuussa 2024, kaupunki järjestää paikalle toimintaan sopivat väistötilat.

Kaupunkilaisia kuullaan

Paavolalaisten näkemyksiä rakennusprojektista kuuntelemme loppuvuodesta 2022. Haluamme kuulla kaikkien käyttäjien näkemyksiä ja toiveita uusista tiloista. Mielipiteensä pääsevät kertomaan päiväkodin lapset ja heidän vanhempansa, koululaiset ja liikuntatilojen käyttäjät.

Nykyinen liikuntasali

Nykyinen liikuntasali on tällä hetkellä kovalla käytöllä. Valitettavasti se joudutaan purkamaan rakennushankkeen tieltä.

Päivitetty 8.3.2023