Toistaiseksi jääkiekkoliiton ottelut pelataan ilman yleisöä

Suomen jääkiekkoliitto on antanut ohjeistuksen otteluiden järjestämisestä toistaiseksi ilman yleisöä. Hyvinkään jäähallilla noudatetaan jääkiekkoliiton antamaa ohjetta sekä otteluiden, että harjoituksien osalta. Samalla noudatetaan Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin lisäohjeita toiminnan järjestämiseksi:

Ottelutapahtumat

Osallistujamäärää suositellaan rajaamaan joukkueurheilussa niin, että ottelutapahtumiin osallistuvat vain otteluiden pelaamiseen olennaisesti liittyvät henkilöt.

- Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että ottelut pelataan tyhjille katsomoille, toteaa liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila.

Osallistujamäärän rajaaminen ei koske esim. Mestistä, Suomi-sarjaa, Naisten Liigaa, II-div ja U20 SM-sarjaa niiden seurojen osalta, jotka järjestävät lipunmyyntiä. Näissä otteluissa noudatetaan kuitenkin yleisötapahtumien rajoituksia ja ohjeistuksia.


Kiekkokoulut, Luistelukoulut sekä muut vastaavat toiminnot

Pienten lasten harrastustoiminnassa suositellaan, että lapsen mukana on maksimissaan yksi huoltaja / vanhempi. Esimerkkinä tällaisten tapahtumien osalta ovat mm. liikuntaleikkikoulut yms. Tällaisissa tapahtumissa tapahtuman järjestäjän tulee jakaa esim. pukuhuoneet ennakkoon pienryhmittäin ja mahdollistaa kulkeminen tiloissa mahdollisimman väljästi ja porrastetusti. Pienryhmät tulee pitää samana koko tapahtuman ajan. Tiloissa olevilta vanhemmilta edellytetään maskin käyttöä. Vanhempien tulee seurata tapahtumaa katsomotiloista. Lisäksi suositellaan varusteiden yms. pukemista ennakkoon kotona.

 

Jäähallin kaikki yleisöluistelut ja mailavuorot on toistaiseksi peruutettu ja niiden jatkumisesta tiedotetaan erikseen tilanteen salliessa.

 

Päivitetty 17.11.2020