Sveitsin uimahalli avautuu koulujen syyslomaviikoksi

Hyvinkään kaupunki tiedottaa
6.10.2021


Sveitsin uimahalli avautuu koulujen syyslomaviikoksi

Sveitsin uimalan laajennustyömaa on edennyt suunnitellusti ja vanhan hallin allasalueet avataan yleisölle lauantaina 16. lokakuuta, sopivasti juuri syysloman alla. Avajaispäivänä uimalaan pääsee maksutta ja asiakkailla tarjotaan pullakahvit uimalan aulassa.

– Uuden allashallin ja siihen liittyvän vedenkäsittelyn hienosäätöjen viimeistelytöiden valmistuminen ratkaisee, onko tuolloin myös uusi allashalli jo käytettävissä, toteaa liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila.

Vanhassa 25 metrin altaassa on avajaisviikonlopun ajan Wibit-rata ja merenneito uiskentelee altaissa la 16.10. ja su 17.10. klo 11–12.30. Liikuntapalveluiden vesivoimisteluryhmien toiminta aloitetaan maanantaina 25.10.2021. Tällöin alkaa myös uimaseurojen toiminta hallissa.

– Laajennusosan hallissa on lähiviikkoina menossa erilaiset käyttöönottoon liittyvät viranomaistarkastukset ja kun ne kaikki saadaan hyväksytysti läpi, työmaa voidaan vastaanottaa, taustoittaa kiinteistöjohtaja Antti Nikkanen.

Uuden halliosan avautumisen ajankohdasta tiedotetaan tarkemmin tiistaina 12.10. Tällöin lehdistölle on myös tarjolla mahdollisuus tulla kuvaamaan uimalaa.

Uimalan kuntosali sekä kahvio palvelevat asiakkaitaan uimalan aukioloaikojen mukaisesti.

Päivitetty 6.10.2021