Rockfest pitää välivuoden - tapahtumaa ei järjestetä 2024

Suomen suurinta rockfestivaali Rockfestia ei järjestetä vuonna 2024. Tämän taustalla on genren isoimpien pääesiintyjien vaikea saatavuustilanne ensi kesänä. Rockfestin ohjelmatiimi on tehnyt reilusti yli vuoden töitä kootakseen Rockfestin arvoisen ohjelman, mutta valitettavasti 2024 Rockfest-viikonloppuna genren isoimpia nimiä ei ole liikkeellä tai saatavilla, jotta festivaalille olisi saatu kokoon Rockfestin tasoisen tapahtuman arvoinen esiintyjäkattaus. 

Rockfest on Suomen suurin rock-festivaali ja massiivinen tapahtuma, jonka identiteettiin kuuluu useampi esiintymislava, yli 30 esiintyjää ja stadionluokan kansainväliset pääesiintyjät. Haluamme vaalia festivaalin laatutasoa kaikin tavoin, skaalattuna versiona Rockfest ei olisi enää Rockfest. Vuosien saatossa Rockfestissä ovat esiintyneet mm. Iron Maiden, Pantera, Avenged Sevenfold, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Slipknot, In Flames, Scorpions ja Def Leppard.  

Kahden viime vuoden äärimmäisen onnistuneet ja kiitosta asiakastyytyväisyydessä sekä suitsutusta alan ammattilaisilta, yhteistyökumppaneilta ja artisteilta keränneet toteutuksemme Rockfestistä olivat ladanneet meille ja yleisölle todella suuret odotukset vuoteen 2024 ja olemme tietysti pettyneitä, että Rockfestiin ei tulevalle kesälle ole saatavilla genren isoimpia nimiä pääesiintyjiksi. Teimme kaikkemme ja käänsimme kaikki kivet viimeiseen asti, että tapahtuma olisi voitu järjestää. Historiallisen haastavan ohjelmatilanteen vuoksi tapahtumaa ei ensi kesänä voida järjestää. Halusimme kertoa tämän nyt heti ensi tilassa asiakkaillemme, kun päätös oli tehty”, kertoo Nelonen Media Liven johtaja Anssi Nevalainen. 

Rockfestin 2024 lipunmyyntiä ei ole vielä käynnistetty, joten asiakkaille ei tilanteesta koidu toimenpiteitä.  

Rockfest järjestetään taas vuonna 2025 ja festivaalin suunnittelutyö on jo käynnissä. Vuoden 2025 Rockfestista tullaan kertomaan lisää, kun se on ajankohtaista. 

www.rockfest.fi  @therockfest #rockfest  

Lisätiedot:  

Nelonen Media Live, johtaja Anssi Nevalainen, +358 40 900 2822 anssi.nevalainen@nelonenmedia.fi  


Nelonen Media Live on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, Iskelmä Festivaalit Himoksella ja Porissa, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia. 

Päivitetty 2.11.2023