Red Carpet -festarin ohjelmistossa muutoksia: Villatehtaan konsertit ensi vuodelle - tänä vuonna elokuvat, gaala ja kaupunkitapahtumat keskiössä 

Red Carpet -festari järjestetään elokuvien, gaalan ja seminaarien osalta suunnitellusti 27.–30.8.2020. Tapahtumaan osallistuvien yleisön, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat Red Carpet -festarille ensiarvoisen tärkeitä ja Red Carpet haluaa toimia vastuullisesti sekä tarjota turvallisen festariympäristön.

 Tästä johtuen Red Carpet -konsertit siirretään ensi vuodelle. Artistikattaus säilyy samana vuonna 2021, lukuun ottamatta Arttu Wiskarin ja Erinin konsertteja. Korvaavat artistit ovat Happoradio ja Pete Parkkonen bändeineen. 

”Ensi vuonna festari palaa laadukkaampana kuin koskaan aiemmin. Emme olisi osanneet ennustaa konserttien siirtämistä vuodella vielä maaliskuussa, mutta kuten sloganimmekin sanoo, elämä yllättää. Tänä vuonna keskitytään nauttimaan erinomaisista ja kiinnostavista suomalaisista elokuvista”, Red Carpet -festarin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi kommentoi. 

Vuoden 2021 konserttien liput ovat myynnissä jo nyt Lippupisteessä. 
Ensi vuonna festareilla esiintyvät Bomfunk MC’s, Sanni, Elastinen, Ellinoora, Teflon Brothers, Gasellit, Abreu, Ida Paul & Kalle Lindroth, Jukka Poika, Happoradio ja Pete Parkkonen.  

Punainen matto levittyy Hyvinkäältä myös Riihimäelle 

 Red Carpet -festarin elokuvanäytökset laajenevat tänä vuonna myös Riihimäelle, punainen matto levittyy siellä elokuvateatteri BioRexiin. Tulevina vuosina Red Carpet haluaa lisätä yhteistyötä lähikuntien ja kaupunkien välillä. 

 ”Olemme erittäin iloisia, että Red Carpet merkittävänä seudullisena tapahtumana laajenee tänä vuonna Riihimäelle. Tapahtuma on hieno lisä kaupungin muutenkin vireään ja monipuoliseen kulttuuritarjontaan”, Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko iloitsee. 

Kuntien ja kaupunkien välinen yhteistyö nostetaan esiin myös uudenlaisessa Red Carpetin Kantti-seminaarissa. Seminaarin käsikirjoittaja Henkka Hyppönen haastaa  Hyvinkään sekä Riihimäen kaupunginjohtajat Jyrki Mattilan ja Sami Sulkon paneelissa antamaan kaupunkien näkökulman tulevaisuuden yhteistyömahdollisuuksien lisäämiseksi. Muita seminaarin puhujia ovat muun muassa Kirsi Piha ja Esko Aho. 

Kantti-seminaari järjestetään lauantaina 28.8. Hyvinkää-salissa. Lue lisää Kantista linkin takaa. 

Red Carpet -festarin elokuvaliput tulevat myyntiin elokuun 2020 alussa. Tutustu ohjelmistoon täältä.

Kuvassa Red Carpet logo tekstillä

Päivitetty 25.6.2020