Keusoten alueen koronasuosituksia ja rajoituksia on päivitetty

Hyvinkäällä päästään avaamaan talvisia liikuntapaikkoja

Uudenmaan alueen koronavirusepidemian hillitsemiseksi Keusote on täydentänyt suosituksiaan 5.1.21. Aluehallintovirasto on 5.1. antamassaan päätöksessä jatkanut kokoontumisrajoituksia samansisältöisinä.

Keusoten 5.1.2021 päivitettyjen suositusten mukaan ulkoharrastuspaikat voidaan avata 7.1.2021 alkaen. Ulkoharrastuspaikoilla olevat pukeutumistilat pysyvät kuitenkin edelleen suljettuina.

Koronasuosituksia ja -rajoituksia tarkastellaan uudelleen 14.1. ja mahdollisista muutoksista viestitään. 

Hyvinkään ensilumenladulla lastenlatu työn alla

Hyvinkäällä pääsee hiihtämään Perttulan ensilumenladulla. Latua on käytettävissä edestakaisella reitillä noin 1200 metriä (5.1.2021). Uutta lunta tehdään kelien salliessa.

Perinteiseen ja luisteluhiihtoon kunnostettu osuus alkaa jäähallin pohjoispuoleiselta P-alueelta ja kääntöpaikka on jalkapallokentällä. Myös tasaisemman 400 metrin lenkin latupohjat on kunnostettu, mutta latu-uria ei vielä olla päästy ajamaan.

Myös luonnonlumen latupohjia kunnostetaan

Latupohjia on tampattu ja työtä jatketaan edelleen. Perinteisen latuja on pystytty höyläämään paikoittain esimerkiksi lentokentän alueella, mutta lunta tarvitaan vielä lisää, jotta ladut saadaan kuntoon.

Voit seurata hiihtolatujen avautumista ja huoltoa seuraavan linkin kautta: https://hyvinkaa.fluentprogress.fi/outdoors

Kaupungin latureitit niiden kuvauksineen löydät täältä sivulta.

Luistelukenttiä jäädytetään

Keusoten koronaohjeistusten tarkennuttua luistelualueiden jäädyttäminen on aloitettu ja työtä jatketaan kelien mukaan. Ensin jäädytetään keskustan kentät ja työ on aloitettu Sveitsin kentältä. Merkki siitä, että kenttä on turvallisessa luistelukunnossa, on iltaisin kentällä palavat valot. Tavoitteena on, että ensimmäiset luistelukentät saataisiin auki viikon 2 aikana.

Ajantasaiset tiedot avatuista luistelukentistä pääset tarkastamaan sivuilta. http://www.mski.fi/hyvinkaa/main.jsp

Käyttäjien tulee noudattaa kokoontumisrajoituksia myös ulkoliikuntapaikoilla

Ulkoliikuntapaikat pyritään pitämään avoinna ja käyttäjien odotetaan noudattavan kokoontumisrajoituksia sekä pitämään huolta siitä, että kymmenen henkilön ryhmiä ei pääse syntymään. Hyvinkään liikuntapaikkojen käyttörajoituksia tarkastellaan seuraavan kerran 14.1.2021.

Päivitetty 5.1.2021