Keltainen sydän -hyväntekeväisyysottelun keräystuotto

Hyvinkään Tahkon ja kaupungin yhteistyössä järjestämässä Keltainen Sydän -hyväntekeväisyysottelussa 13.8.2022 kerättiin lahjoituksia Hyvinkäälle kotiutuneiden ukrainalaisten nuorten harrastustoiminnan käynnistämiseksi. Lahjoitukset saatiin ottelussa paikalla olleilta yksityishenkilöiltä ja niiden määrä oli yhteensä 595,50€.

Lukuisat hyvinkääläiset seurat ovat olleet mukana tarjoamassa mielekkäitä harrastusmahdollisuuksia Ukrainasta Suomeen tulleille. Tällä kerralla keräystuotto on päätetty myöntää uimaseura Race Club Sveitsin toimintaan.

Race Club Sveitsissä uintia harjoittelee säännöllisesti kahdeksan 8–14 -vuotiasta sekä kaksi juuri täysi-ikäistynyttä ukrainalaista uimaria. Joulukuussa seurassa aloitti uusi ukrainalainen valmentaja ja kevätkaudelle seuran uimakouluun on ilmoittautunut kuusi uutta lasta. Näiden lisäksi seuraan on liittynyt Ukrainan alle 18-vuotias paralympiauimari.

Hyvinkään kaupunki ja Tahko Pesis Oy lämpimästi kiittävät kaikkia keräykseen osallistuneita. Toivotamme kaikille Race Club Sveitsin uimareille onnea ja menestystä niin harjoittelun kuin kilpailujen parissa.

Päivitetty 24.1.2023