HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
1.3.2021

 

Hyvinkään ympäristön tila 2020 katsaus julkaistu

Hyvinkään kaupungin Ympäristöpalvelu on tuottanut julkaisun ”Hyvinkään ympäristön tila 2020 katsaus”. Katsaus esittelee Hyvinkään ympäristön nykytilaa sekä ympäristössä tapahtuneita muutoksia yleisluontoisella ja helppolukuisella tavalla.

Julkaisussa kerrotaan Hyvinkään luonnon erityispiirteistä, vesistöistä, pohjavesistä, ilmastosta, ilmanlaadusta, luonnonvaroista, maankäytöstä, maaperästä sekä jäte- ja jätevesihuollosta. Katsaukseen on koottu myös yleisempää tietoa ympäristöasioista.

- Edellinen Hyvinkään ympäristön tilan katsaus julkaistiin 2010, minkä jälkeen on kerätty runsaasti tietoa kaupungin luonnon ja ympäristön tilan kehityksestä. Katsaukseen tavoitteena on ollut antaa kuvaa sekä ympäristön tämänhetkisestä tilasta, että tulevasta kehityksestä, toteaa ympäristötoimenjohtaja Mika Lavia.

Julkaisu on tarkoitettu kaikille Hyvinkään ympäristön tilasta kiinnostuneille. Ympäristön tilan katsaus on saatavilla Hyvinkään kaupungintalon aulasta sekä sähköisenä pdf-tiedostona Hyvinkään kaupungin kotisivuilla Hyvinkaa.fi/ymparistontila2020.

 

Lisätietoja:

Mika Lavia, ympäristötoimenjohtaja, p. 0400 610 804, mika.lavia@hyvinkaa.fi

 

 

Päivitetty 1.3.2021