HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
16.12.2020

 

 

Hyvinkään Palopuron ja Uudenkylän koulujen myyntiin laittamisesta päätettiin

Hyvinkää kaupungin tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 15.12.2020 laitta Palopuron koulun ja Uudenkylän koulun kiinteistöt myyntiin.

Palopuron koulun käyttö opetustoiminnassa on päättynyt vuonna 2011 ja Uudenkylän koulun käyttö päättyi kesällä 2020. Kaupungilla ei ole kohteelle enää käyttöä omassa palveluntuotannossaan.

Palopuron koulu sijaitsee vireillä olevan laadittavan Palopuron osayleiskaavan alueella, jolla on voimassa rakennuskielto. Rakennuksen käyttötarkoituksen muutosta selvitetään myynnin yhteydessä.

Koulun tontista on tarkoitus lohkoa pallokenttä omaksi tontiksi. Pallokenttä jää kaupungin omistukseen ja kaupunkilaisten käyttöön.

Uudenkylän koulu sijaitsee Palopuro-Ridasjärven osayleiskaava-alueella. Kiinteistö on tarkoitus myydä kokonaisuudessaan. Myynnin yhteydessä selvitetään rakennusten käyttötarkoituksen muutosta ja lohkomista.

Palopuron koulun ja Uudenkylän koulun kiinteistöjen myynti ja hinnoittelu hoidetaan markkinaehtoisesti kiinteistövälittäjän kautta. Lopullisen myyntipäätöksen kaupunki tekee ostotarjouksen pohjalta.

Päivitetty 16.12.2020