Hyvinkään Opiston ilmoittautuminen avoinna

Opiston työHyvinkään Opiston opetuskausi lähestyy ja ilmoittautumiset ovat käynnissä. Hyvinkään Opistossa on tarjolla tänäkin syksynä lähes 300 kurssia 11 eri ainealueelta. Suurimmat ainealueet ovat kielet, liikunta, kädentaidot, taide ja musiikki. Muutamat suosituimmat kurssit täyttyivät ilmoittautumisten alettua alle minuutissa. Nopeimmin täyttyneitä kursseja olivat tänä vuonna keramiikan kurssit, verhoilu sekä kangaskenkäkurssi.

Vaikka suuri osa kursseistamme on ns. jatkavia kursseja, Hyvinkään Opisto pyrkii ottamaan tarjontaan joka vuosi myös uutuuskursseja. Tämän vuoden uutuuksia ovat mm. maanantai-illan jazz-bändi, kotiäänittämisen alkeet, temperamaalaus, sulkapallon peruskurssi, miniryijy, nallekurssi sekä korean alkeet. Muutamia tuttuja kursseja on tarjonnassa myös pienen tauon jälkeen. Näitä kursseja ovat mm. ikärajattoman viulistit, kirjoittamisen iloa sekä aikuisten nykytanssin alkeisjatko. Kielistä alkeiskursseja on tarjolla mm. saksasta, ranskasta, kreikasta, espanjasta, virosta ja japanista. Kuntosaliryhmät tekivät jo pienimuotoisen paluun viime keväänä koronatauon jälkeen, nyt kuntosaliryhmiä on tarjolla jälleen tuttuun tapaan.

Suuri osa Hyvinkään Opiston kursseista kestää koko lukuvuoden. Silti tarjonnassa on runsaasti myös puolen vuoden kursseja sekä lyhytkursseja, jotka kestävät usein vain yhden viikonlopun ajan. Näin kursseja löytyy jokaiseen makuun!

Lue lisää sivuiltamme: www.hyvinkaanopisto.fi

opiston toinen työ

Päivitetty 17.8.2022