Hyvinkäällä jaetaan kasvomaskeja vähävaraisille asukkaille Keusoten toimipisteissä

Keski-Uudenmaan sote (Keusote) jakaa kasvomaskeja vähävaraisille asukkaille THL:n suosituksen mukaisesti yhdessä jäsenkuntiensa kanssa Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa ja Tuusulassa. Keusoten maskien jakelu käynnistyy pienillä erillä Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Nurmijärvellä torstaina 27.8., sekä viikon päästä 3.9. myös Tuusulassa ja Mäntsälässä. Kasvomaskeja jaetaan arkisin aikuissosiaalityön neuvontapisteissä. Tarkemmat tiedot toimipisteistä Keusoten verkkosivuilta.

Hyvinkään kaupunki on lisäksi tilannut kasvomaskeja täydentääkseen Keusoten jakeluverkostoa. Kaupungin tilaamia maskeja tullaan jakamaan tarveharkinnan pohjalta vähävaraisille asukkaille noin kymmenessä kaupungin omassa tai yhteistyötahon toimipisteessä. Maskit on tarkoitettu julkisessa liikenteessä ja palveluissa liikkumisen turvaamiseksi vähävaraisille.

Kaupungin jakelutoimipisteistä tiedotetaan lisää syyskuussa, kun tiedot maskien toimituksesta täsmentyvät. Pääasiallisesti Hyvinkäällä jaetaan siis maskeja kaupunkilaisten terveydenhuollosta vastaavan Keusoten jakeluverkostoa käyttäen.

Lisätietoja koronaviruksen leviämisen estämiseksi saa www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus verkkosivulta.

>> Lue myös Keusoten tiedote 25.8.2020
Kasvomaskien jako vähävaraisille käynnistyy vaiheittain jakelupisteissä

 

Päivitetty 26.8.2020