Hyvinkää soi julkistaa lisää esiintyjiä

Hyvinkaa-Soi_368 x 207.jpg

Paula Koivuniemi, Mamba ja TARMO täydentävät heinäkuussa Villatehtaalla järjestettävän uuden kaupunkifestivaalin ohjelmiston. Samalla Hyvinkää soi -festivaalin päiväkohtainen artistilistaus on julkistettu.

Ensi kesänä Hyvinkään Villatehtaalla järjestettävän Hyvinkää soi -kaupunkifestivaalin ohjelma on nyt valmis. Kaksipäiväisen kaupunkifestivaalin tuoreimmat artistikiinnitykset ovat suomalaisen iskelmän legenda Paula Koivuniemi, ensi kesänä keikoille palaava Mamba ja viime kesänä festivaalikeikoilla yleisönsä hurmannut uusi artistitulokas TARMO. Kaiken kaikkiaan Hyvinkää soi festivaaleilla nähdään kaksitoista kotimaista huippuartistia, joiden joukossa on mm. Chisu, Samuli Edelmann ja Suvi Teräsniska. Katso kaikki artistit ja päiväkohtaiset ohjelmistot alta.

Hyvinkään Villatehtaalla 17.-18. heinäkuuta 2020 järjestettävään Hyvinkää soi -kaupunkifestivaaliin myydään sekä yhden että kahden päivän lippuja. Täysi-ikäisille suunnatun tapahtuman aikana alueella on ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä.

Viime kesänä soi-nimiset festivaalit lanseerattiin menestyksekkäästi sekä Järvenpäähän että Saloon. Järvenpää soi -festivaali keräsi yli 10 000 vierailijaa ja Salo soi -festivaali myytin loppuun jo ennakkoon.

Hyvinkää soi / Villatehdas

Pe 17.7.2020
Chisu, Paula Koivuniemi, Dingo, Antti Ketonen, Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys ja Chisu.

La 18.7.2020

Suvi Teräsniska, Eppu Normaali, Neon 2, Kolmas Nainen, Maija Vilkkumaa ja TARMO

Liput:

Päivälippu 39,90€ (sis. kulut) 

Kahden päivän lippu 69,90€ (sis. kulut) 

Vip-lippu 99,90 € (sis. kulut) 

 

K 18. Ticketmaster ja lippu.fi

Järjestäjä: RH Entertainment Oy,  

Päivitetty 24.3.2020