Hyvinkään kaupunki tiedottaa

1.9.2021

 

 

Energiatehokkaita yrityksiä etsitään Hyvinkäällä

 

Hyvinkään kaupungin energiansäästötyöryhmä järjestää kymmenettä kertaa yhdessä Hyvinkään yrittäjien ja Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin kanssa energiatehokkuuskilpailun, jossa palkitaan parhaiten energiankäyttöään tehostaneet tai uusiutuvan energian käyttöä edistäneet hyvinkääläiset yritykset.

Ensimmäisen energiatehokkuuspalkinnon vuonna 2012 sai Värikaihdin Väinö Jukka ky, ja sen jälkeen vuonna 2013 Myllyn Paras Oy, vuonna 2014 KONE Industrial Oy, vuonna 2015 Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, vuonna 2016 Beckhoff Automation Oy, 2017 K-Rauta Hyvinkää, 2018 Hyvinkään Sähkö Oy, Tuias 2019 ja viimeksi Pihailo 2020.

Kilpailu avoinna kaiken kokoisille yrityksille

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Hyvinkäällä toimivat yritykset, niin paljon energiaa tarvitsevat suuryritykset, kuin vähemmällä energialla pyörivät pienyrityksetkin.

Kilpailuun voi ilmoittaa omassa yrityksessään tehdyn yhden tai useamman energiatehokkuus- tai uusiutuvan energian edistämistoimenpiteen (esim. kiinteistön energiatehokkuusparannukset, tuotannon tai tuotteiden kehittäminen energiatehokkaammiksi tai uusiutuvan energian edistämistoimet).

Vapaamuotoiset hakemukset 15.10. mennessä

Vapaamuotoiseen kilpailuehdotukseen tulee sisältyä lyhyt kuvaus tehdyistä toimenpiteistä sekä arvio toimenpiteen vaikutuksista energiankulutukseen tai ilmastopäästöihin. Kilpailuun voi ehdottaa mukaan myös muuta kuin omaa yritystään.

Vapaamuotoinen kilpailuehdotus tulee toimittaa 15.10.2021 mennessä kaupungin energiansäästötyö-ryhmän sihteerille alla olevaan osoitteeseen, mieluiten sähköpostilla. Häneltä voi kysellä myös lisätietoja energiatehokkuuspalkinnosta.

Markku Nieminen
Hyvinkään kaupunki
Ympäristökeskus
PL 86
05801 HYVINKÄÄ

Markku.Nieminen@Hyvinkaa.Fi, p. 040 155 4244

 

Tervetuloa mukaan kisaamaan energiatehokkuudessa!

 

Hyvinkään kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen
Hyvinkään yrittäjien puheenjohtaja Janne Mikkola               
Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin toimitusjohtaja Marja Heinimäki         

Päivitetty 1.9.2021