HYVINKÄÄN KAUPUKI
TIEDOTTAA 29.11.2021
  

 

Biltemalle tonttivaraus Veikkarin VT3 alueelta

Hyvinkään kaupungin kehittämisjaosto on päättänyt kokouksessaan 29.11.2021 tonttivarauksesta Biltema Real Estate Finland Oy:lle. Varattu tontti on kooltaan noin 2,7 hehtaaria ja se sijaitsee Veikkari VT3 alueella.

Tontille on tarkoitus rakentaa noin 7250 k-m2 kokoinen uuden myymäläkonseptin mukainen Biltema tavaratalo. Tonttivaraus on voimassa 31.3.2022 asti. Varausaikana Biltema tekee tarvittavat tutkimukset ja tarkan hankesuunnittelun. Varatun tontin naapuriin rakentuu parhaillaan Motonetin myymälä.

- Uuden konseptimme mukainen rakennus on noin kaksi kertaa suurempi kuin nykyiset olemassa olevat rakennukset. Tavaratalo tulee työllistämään arviolta 20-25 henkilöä ja kevät/kesäsesongissa työntekijämäärä saattaa nousta jopa 40 henkilöön. Yhteistyö Hyvinkään kaupungin kanssa on ollut hyvin avointa ja odotamme kovasti hankkeen valmistumista, kertoo Biltema Real Estate Finlandin rakennuttajapäällikkö Kai Magnusson.

- Tavaratalon rakentaminen Hyvinkäälle on meille erittäin tärkeä ja merkittävä sijoitus. Tavoitteenamme on käynnistää hankkeen rakennustyöt loppukeväästä 2022 ja siten rakennuksen valmistuminen olisi arviolta loppukeväästä 2023, jatkaa Kai Magnusson.

- Hyvinkään kaupungin näkökulmasta Bilteman hanke on erittäin positiivinen. Se kertoo siitä, että kaupungissa on vetovoimaa ja samalla vahvistaa entisestään Hyvinkään merkitystä alueemme kaupallisena veturina, kertoo elinkeinopäällikkö Jyrki Käki.

- Bilteman myymälä täydentää hyvin Veikkarin alueen palvelutarjontaa. Uudet työpaikat ovat myös tervetulleita, toteaa vs. liiketoimintajohtaja Marko Kankare.

  

Kuvat: Raimo Uunila/Grape Productions Oy

Biltemalle tuleva tontti

Bilteman tontti ilmasta

Bilteman tontti laajempi

Päivitetty 29.11.2021